26 лютого 2011

Жертви антикорупційних дій :-)

В Хмельницькому районі для освітян зовсім не секрет злагоджена система хабарництва. Достатньо поговорити з учителями і директорами. Дійшло до того, що дехто дзвонив в деякі навчальні заклади зі свого кабінету і вказував які суми і кому привезти. Люди самі забезпечували докази проти себе :-)

І от перша ластівка є. СБУ та міліція взяли за хабарництво одну з працівниць. В інтернеті новин про це майже нема. Але ось тут знайшов. Ось тут повний список працівників Хмельницького РМК. Одну з них і взяли.

Наскільки я розумію, начальник районного відділу освіти Данилова під тиском доказів написала явку з повинною. Не знаю, може далі ще когось зачепить.

З поганих новин - ніхто не заарештований. Відповідно є велика небезпека, що спробують відмазатися, будуть тиснути на свідків тощо.

Що відкопав в пам'яті про Данилову. Сестра колишнього губернатора Вінниччини (до 2004 року) і Хмельниччини (2004 р.) В.Коцемира. Під час президентських виборів у 2004 році її звинувачували у тиску на освітян. Навіть були публікації листів учителів на www.maidan.org.ua. Після революції її намагалися посадити. Як і багатьох інших не вдалося.

1 коментар:

Олег Суховірський сказав...

Поясню мотиви появи цієї публікації. Я два роки (з 1998 по 2000) працював у Хмельницькому районі. І деякі прізвища, які замішані у скандалі чув тоді досить часто.