16 квітня 2010

Знову БСУ

Знову виникла примара стати начальником. Як воно мене задовбало. Воно то з одного боку ніби прикольно. Керуєш всіма, начальником називаєшся. Спитають хто ти, а ти: "Я начальник того-то й того-то". І якийсь статус і якісь можливості.
А з іншого боку "диявол ховається в дрібницях". В ідеалі, чому б не погодитися? В ідеалі навіть чудова посада. Зі своїми мінусами, але де їх не буває. Та й плюси значно переважають. Але це в ідеалі! А в реальному житті такааа купа мінусів.
Хоча потішило самолюбство те, як пропонували. Типу: "Нам треба відповідального... Особисто дуже прошу". От і чо виникла думка: "На чому мене кидають"? :-)

P.S. Чого БСУ? Писав колись в одному своєму повідомленні чи в коментах, як я був начальником БСУ (бєтонно-смєсітєльного узла)

2 коментарі:

Андрій Корнілов сказав...

Тобі не вдасться довго зберігати існуючий статус-кво. Або рухатися далі і пристосовуватися до нових умов або... ну в цілому інший шлях не обіцяє нічого доброго років за 10. Відповідальність? Думаю це не так страшно. Вперед за новим досвідом

Олег Суховірський сказав...

Та досвіду нового не буде. Одні скандали, інтриги та тупа механічна робота. Обіцяли хороше технічне забезпечення. Але це обіцяють останні 3-4 роки. Є деякі нюанси, які повністю нівелюють привабливість посади.