19 квітня 2010

Трохи схуд

Загалом процес схуднення тривав майже два місяці. Починав з 82-83 кг. Якраз на початку схуднення був вражений показаною по СТБ програмою "Битва дієт", де сказали, що найкращі і найбезпечніші результати дає звичайне правильне і обмежене харчування.
Щось типу такого вирішив спробувати. Повністю відмовився від тваринних жирів і м'яса. Відмовився від солодкого, булочок, тістечок, шоколаду. Бажано було б відмовитися від хлібу, але не зміг, лише перейшов з білого на чорний. Не вечеряв. Оскільки обідав іноді в 13.00-14.00, то це був останній прийом їжі. Обід це суп, салат іноді каша. Сніданок не особливо обмежував в кількості. Хоча не "обжирався".
Найважчими були перші два тижні. Організм в ці дні переналаштовується і починає витрачати запаси жиру. Трохи стрибав настрій, іноді був злим. Пізніше стало легше. Якось звик. Ввечері, звичайно, їсти хотілося. Але були такі дні, що я не їв півтори-дві доби. І це не було надто важко.
Після завершення схуднення почалися свята і я трохи набрав вагу. Але загалом я й розраховував, що свята додадуть 2 кг.
Отже зараз я маю 77 кг. І намагаюся тримати себе в формі і не вечеряти. Схуд на 5 кг. Але це з урахуванням свят. А так вдалося схуднути на 7-8 кг.
Як висновок, якщо витримати перші два тижні, то худнути не важко. Обов'язкова писхологічна підготовка. В жодному разі не можна вважати себе героєм чи мучеником. Потрібно спокійно ставитися до їжі та процесу схуднення.

Немає коментарів: