05 березня 2008

Пост здав!

В результаті кількох збігів виявилося, що я не маю права бути завідуючим кабінетом. Тому останній тиждень займався передачею матеріальних цінностей на нового завідуючого. Нервів пішло...
Коротше кажучи, якщо зламався комп'ютер, а монітор робочий, то я не можу цей монітор встановити на інший робочий комп'ютер, де зламався монітор. Я ж "комплектацію порушу!".
А ще в мене залишився 1 IDE вінчестер на 80 Гб. Не зійшлася назва по описові, тому й не зміг передати. Потім згадав, що замовляли і оплачували 3 вінчестери на 40 Гб, а коли получали, то виявилося, що в них у наявності лише 2 таких, а третій вони вирішили дати на 80 Гб. Дорожчий на 4 грн., але зробили "скидку" і вирішили без зайвої мороки все закрити. А тут все вилізло. Тому на мені вистиь один гвинт...
"Баба з возу - коням легше!".
Хоча насправді не так вже й легше. Тепер я "Завідуючий лабораторії інформатизації навчального закладу". Без кабінета, без комп'ютера, без чітких обов'язків, без керівника, без відповідальності. Останнє обіцяли скоро виправити!

2 коментарі:

Pretender сказав...

Чув, чув ці приколи. Ти забув сказати кілька слів про того, кому ти передавав кабінет. Тобі просто "пощастило" з наступником )

Анонім сказав...

Добре що хоть з керівником вирішиться , але думаю , що це не велика проблема , в нас люди тільки мріють про віртуальну відповідальність за реальні гроші !