11 червня 2013

Як правильно дивитися "25-й кадр"


Існують різноманітні методики використання 25-го кадру. Для того, щоб припинити палити, пити, їсти та для подолання інших шкідливих і не дуже звичок.

Але остерігайтеся шахраїв. Зараз на ринку багато неякісного продукту, а іноді відвертого фальсифікату. Та навіть у випадку придбання справжнього відео із справжнім "25-м кадром" потрібно знати як правильно його використовувати.

По-перше, з'ясуйте на відтворення на якій техніці розраховано відео. Традиційний телевізор виводить зображення із частотою 24 кадри на секунду. Тобто такий пристрій просто фізично не може відтворити ще й 25 кадр. Тому ви переглядатимете відео і не помічатимете, що насправді немає жодного ефекту "25-го кадру". Ідеально для використання цієї методики підходять старі відеомагнітофони. Вони мали частоту відтворення саме 25 кадрів на секунду. Але зараз у продажу немає ні відеомагнітофонів ні відеокасет. Якщо у вас сучасний телевізор із частотою відтворення 100 Гц, то тоді замість виведення одного "25-го кадру" на секунду. ви отримаєте 4 таких зображення. Загалом можна рекомендувати використовувати саме такі телевізори, оскільки вони мають значно потужніший і дієвіший вплив. Але пам'ятайте, що неконтрольоване та інтенсивне використання цієї методики може зашкодити вашій психіці.

Іншим методом підсилення ефекту "25-го кадру" є використання кількох джерел впливу. Зробіть кілька примірників одного й того самого відео та увімкніть його одночасно на кількох пристроях: телевізорі, ноутбукові, планшеті тощо. Але бажано, добитися абсолютно синхронного відтворення. Ефект буде значно помітнішим, якщо ці кадри відтворюватимуться одночасно. За рахунок певного психорезонансу ваша підсвідомість отримає у кілька разів інтенсивніший потік інформації.

При перегляді такого відео за допомогою комп'ютерної техніки іноді за рахунок дії алгоритмів згладжування зображення 25-й кадр спотворюється або зникає взагалі. Рекомендуємо встановити додаткові "кодеки" для відтворення відповідного відео. Не зайвим буде також поцікавитися у представників компанії-виробника монітору чи має він функцію відтворення 25-го кадру.

У неякісних примірниках трапляється, що замість 25-го кадру використовується 24-й або 26-й. Варто зазначити, що ця технологія не розрахована на використання інших кадрів окрім 25-го. Наголошуємо, що це чітко зазначено у назві: "25-й кадр". Якщо ви не впевнені у якості отриманого відео, попросіть фахівців проаналізувати його та підрахувати кількість кадрів.

Відомі також випадки, коли окрім корисного наповнення "прихованих" зображень, розробники вставляли рекламу супутніх або взагалі сторонніх товарів. Тому не дивуйтеся, якщо після перегляду відео, призначеного для подолання залежності від тютюну, ви раптом сильно захочете купити морозиво або ж шампунь для волосся.

Психологи зазначають, що саме за рахунок "непомітності" цього 25-го кадру й виникає унікальний вплив на підсвідомість. Але в результаті тривалого використання цієї методики вплив може помітно зменшитися. Тому варто комбінувати впливи на підсвідомість і на свідомість. Для цього ви маєте зробити стоп-кадр саме на 25-му кадрі і по кілька хвилин на день уважно придивлятися до зображення. Звичайно, вам навряд чи вдасться з першого разу зупинити відео на потрібному кадрі. Тому доведеться витрати певний час на тренування. Але навіть такі дії за рахунок їх активності і зосередженості можуть значно підсилити ефект 25-го кадру.

Будьте обережними і пам'ятайте, що ніхто не знає, що насправді ви бачите навіть при перегляді звичайної телепередачі.

І насамкінець. Не потрібно боятися дії 25-го кадру. З однієї простої причини: тому що такої дії не існує. Вдалого перегляду!

Немає коментарів: