27 квітня 2012

На мітингах Королевської учасників скоро прив'язуватимуть. +Фоторепортаж #ua #ukraine #Хмельницький

Випадково потрапив на мітинг партії Наталії Королевської у Хмельницькому. Хоча мітингом це важко назвати. Так, зібрання кількох людей. Добре, жартую. Кількох десятків.

Перед цим читав про всяку джинсу від Королевської, організацію з'їзду тощо. Найбільше запам'яталась стаття з ЖЖ frankensstein: "Украина - вперде!" Как я был на форуме партии Королевской. Тому нічого цікавого від мітингу не чекав. Але мене вразило одне ноу-хау від організаторів. Думаю для багатьох проплачених мітингів є проблемою постійна присутність учасників. Як правило, це вирішується оплатою після заходу. Правда народ може розбігтися по навколишнім кав'ярням і зібратися вже під час роздачі грошей. Як же вирішили цю проблему у Наталії Королевської? Тупо. ПРямо в лоб. Людей оточили і розтягнули полотно в кольорах українського прапора. Тепер учасники були ніби в загоні, як тварини. Наступним кроком напевно буде прив'язування чи "припинання".

Можливо ця "стрічка" навколо мітингу мала на меті візуально збільшити площу, яку займали люди.

Дивно виглядала шеренга молодих хлопців, які махали прапорами. Вони робили це досить нудно. І навіщо вони там стояли? На відстані від мітингу шеренга виглядала як почесна варта біля трупа.

А ще запам'яталася фраза одного з промовців про депутатів, які скурвилися. Запам'яталася але чомусь зовсім не зачепила. Напевно ми вже звикли. Шкода.

А тепер фотки. Вибачте за якість. Фоткав тим, що було під рукою.



Немає коментарів: