16 листопада 2010

Державна стратегія регіонального розвитку до 2015 р.

Для Хмельницької області пріоритетні напрями:
Розвиток високотехнологічного машинобудування. Розвиток високопродуктивного агропромислового комплексу. Впровадження високих технологій в освіті та медицині. Розбудова та модернізація транспортної інфраструктури. Розвиток галузі зв'язку та телекомунікацій. Розвиток туристично-рекреаційної сфери.
Цікаво, в чому воно видно? Загалом в нас пишуть непогані стратегії. Щодо освіти програма "Вчитель" та "Національна доктрина розвитку освіти" буле дуже гарно написані. Але життя вносить свої корективи :-). І йде своїм, незалежним від концепцій, програм та стратегій шляхом. Принаймні у нашій країні.

4 коментарі:

Андрій Корнілов сказав...

будівництво готелю у китає. 15 поверхів за 2 дні. як ти думаєш, чи писав хтось нарну концепцію будівництва цього готелю. чи просто взяли і збудували

Андрій Корнілов сказав...

http://www.youtube.com/watch?v=Ps0DSihggio&feature=player_embedded

doompler сказав...

"Розвиток високотехнологічного машинобудування." - це мабуть про О.Підгурського зі своїми моделями.З під його легкої руки, маленькі літаки, кораблі, танки, виходять як з конвеєра, причому він використовує в своїй діяльності високі технології, а саме пінцет, зубочистки та ін. Бо про інше високотехнологічне машинобудування в нашому славному Проскурові я не знаю!

Олег Суховірський сказав...

Андрій, я бачив в тебе у фейсбуці це відео. Навіть тестю показував. Він любить всяке будівництво. Тут він був м"яко кажучи в шокові. Я сам теж вражений.
Я сам пару всяких простеньких концепцій писав. І ще купу планів-графіків. Знаю, що це абсолютно відірвані від реальності документи. Найкраще при їх створенні закладати прості речі, описані складними словами, а ще краще закладати те, що вже давно зроблено.
Ну і звичайно, можна тупо писати фантастичну прозу.