31 жовтня 2009

Онлайн-ігри як всесвітнє зло

В березні цього року випадково вирішив спробувати зіграти в одну онлайн-гру. OGame називається. Браузерна космічна стратегія. Коли увійшов було десь 12000 гравців. Відповідно я був останнім. І люди уже грали мало не рік. Дякуючи моєму, хоч і невеличкому, розумінню математики та здатності читати мануали вдалося досить швидко рости. Звичайно й помилявся і падав у рейтингу. Але обігнав багатьох. І своїх знайомих і своїх сусідів по галактиці.

І от досяг 860 місця. Перспектива росту дуже непогана. Останні тижні вдавалося стрибати на 50-60 місць вгору. Досягнув десятки найкращих гравців за ступінню дослідженням технологій (дослідження це в мене в крові :-) ). Але я зрозумів, що насправді жодних перспектив немає. Ця гра лише забирає час і відволікає від важливіших речей. Як трапилося, що вона мене так сильно зачепила, я й не зрозумів. Але вилікувався несподівано і швидко. Просто втратив інтерес. Аккаунт комусь подарую.

3 коментарі:

Андрій Корнілов сказав...

nакі речі можна і продавати

Олег Суховірський сказав...

Не думаю, що в ці грі аккаунт можна продати. Там якраз перед цим відкрили два нових Всесвіти. І мій Всесвіт почав потрохи загинатися. Попиту думаю зовсім нема. Запропонував кільком людям, так навіть безкоштовно не дуже хотіли брати.

Проверка работы площадки сказав...

Ви просто не зрозуміли гри...